Servicekoordinator til Frede Andersen VVS

Vil du være en del af et ambitiøst og supermotiveret miljø, er dine værdier ordentlighed og kvalitet og brænder du for at varetage kontakten til privatkunder og koordinere montørernes opgaver?

Så er der her en mulighed for at blive en del af en kendt og respekteret virksomhed – som er førende indenfor vores branche!

Vi er, ved Frede Andersen VVS A/S, i en rivende udvikling, og derfor søger vi flere kollegaer, der har lyst til at blive en del af vores rejse mod at realisere vores ambitioner og udbygge målsætningen om at være de bedste indenfor vores område.

Hvad tilbyder virksomheden?

 • Et uformelt arbejdsmiljø kendetegnet ved stor hjælpsomhed blandt kollegaer, som er drevet af lysten til at give en ekstraordinær god oplevelse for kunderne.
 • Vi sørger for en god oplæring og har fokus på at du bliver ved med at udvikle dig også via uddannelse.
 • Du vil få et spændende, selvstændigt og fleksibelt job, som du selv kan være med til at præge.
 • En dagligdag hvor der er højt til loftet og planer for virksomhedens videre udvikling.
 • Gode muligheder for din positions fremtidige udvikling i virksomheden.

Arbejdsstedet vil tage udgangspunkt i virksomhedens domicil i Aarhus med løn efter kvalifikationer samt pension og øvrige personalegoder.

Jobbet
Din hverdag vil blive alsidig og fleksibel, da den i høj grad styres af kunderne og deres behov. Du får frihed i den daglige planlægning, og du vil blive udfordret af aktuelle opgaver, hvor der skal sikres bemanding. 

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med en serviceleder og de øvrige projektledere. I dagligdagen bliver du bindeled mellem kunderne og servicemontørerne. Du kommer til at arbejde kundefokuseret med koordinering af opgaverne med formålet om at sikre høj arbejdsglæde og tilfredshed hos kunden. 

Din dagligdag vil desuden blive afvekslende med serviceopgaver i forbindelse med kundehenvendelser, tilbudsgivning, opfølgning og kvalitetssikring. Du vil blive involveret i mindre opgaver, som der udføres mange af hver eneste dag. Dygtige og erfarne kollegaer vil altid være til rådighed og hjælpe dig, når der er brug for teknisk support og opbakning.


Om dig
Måske har du en håndværksmæssig uddannelse og ønsker at komme over i en mere administrativ og koordinerende rolle. Du kan også sidde i tilsvarende rolle i en håndværksvirksomhed og måske trænge til større og andre udfordringer i et stort VVS- firma.

Du behøves ikke nødvendigvis at have nogen VVS-erfaring, men gerne anden håndværksmæssigt erfaring. Det er vigtigt. at du kan svare ja til følgende kendetegn om dig:

 • Kommunikerende og klar i både skrift og tale
 • Serviceminded indstilling
 • Kvalitetsbevidst og sætter en ære i at ramme rigtigt første gang
 • I besiddelse af gode koordineringsevner
 • Kommerciel tilgang
 • Hjælpsom

Ansøgning
Send din ansøgning, CV samt relevante bilag til FA@fredeandersen.dk. Vi holder løbende samtaler og lukker stillingen, når den rette kandidat er fundet.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og glæder os til at byde dig velkommen som vores nye kollega.