Vi forhandler Villeroy & Boch

Hos Frede Andersen VVS forhandler vi de unikke og traditionsrige produkter fra Villeroy & Boch.

Med over 250 års erfaring i branchen er produkterne fra Villeroy & Boch noget helt specielt og vi er stolte over at forhandle netop disse produkter, som kan blive en unik del af dit kommende badeværelse. 

Produkterne til dit badeværelse fra Villeroy & Boch er blandt de mest eksklusive som du kan købe til dit badeværelse. Så hvis du er på jagt efter noget helt specielt, så er der ingen tvivl om at Villeroy & Boch vil være det helt rigtige valg. 

Stort udvalg af toiletter fra Villeroy & Boch

I vores showroom kan du opleve de smukke og æstetiske toiletter fra Villeroy & Boch, som kan give dit badeværelse et lidt ekstra specielt touch. Hvis du ønsker et kvalitetstoilet, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, så er toiletterne fra Villeroy & Boch højest sandsynligt en oplagt mulighed for dig. 

Vi står klar til at rådgive dig om at finde det helt rigtige toilet, så kig forbi vores showroom til en snak med vores erfarne rådgivere, som ud fra dine behov finder den helt rigtige løsning til dig. 

To håndvaske med forskellige armaturer fra Villeroy & Boch

Håndvaske fra Villeroy & Boch

Med et bredt sortiment indenfor håndvaske, hvor fokus selvfølgelig er på den høje kvalitet og det smarte design, kan du helt sikkert finde en løsning, som giver dit badeværelse den ekstra finish som du er på jagt efter. 

En håndvask skal udover at være pæn, naturligvis også være praktisk og det er vigtigt at det hele bliver tænkt ind fra start af. Den skal gerne være nem at gøre ren og have en god holdbarhed, så du får en håndvask som igennem mange år ser flot ud. Det får du med håndvaske fra Villeroy & Boch, som sikrer at din badeværelsesvask er af allerøverste kvalitet, som du hver dag vil være glade for. 

Kig forbi vores shoowroom og se vores produkter fra Villeroy & Boch, så lover vi dig at give dig den allerbedste rådgivning, så du får præcis det produkt som passer til dit badeværelse og behov.

Kontakt os idag