Badekar, som har gjort badeværelset mere miljøvenligt

Få et grønnere hjem

I dag beslutter flere og flere husstande sig for en energirenovering i hjemmet.

I takt med at nyere produkter og teknologier ser dagens lys, kan der være mange penge at spare ved at sænke dit nuværende forbrug - også selvom du blot udskifter enkelte dele eller installationer.

Hos Frede Andersen har vi arbejdet med VVS i mange år, og vi holder os konstant opdateret på nye energiløsninger til hjemmet. Vi kommer med gode råd og bud på, hvordan du kan spare energi i dit hjem og dermed gøre en positiv forskel for miljøet. 

Hvorfor investere i bedre energi i hjemmet?

Der er mange fordele ved at investere i en mindre eller større energirenovering af hjemmet.

  • Lavere forbrug - et lavere forbrug af el, varme og vand vil reducere dine udgifter, så du kan mærke det på din pengepung. Din økonomi vil også blive mere uafhængig af stigende energipriser.
  • Bedre for miljøet - et grønt hjem med enerigtige løsninger vil også reducere din klimabelastning mærkbart.
  • Øget boligværdi - energioptimering i hjemmet er noget af det, mange boligkøbere vægter højt. En energirenovering af hjemmet er derfor en langsigtet investering, der på sigt forøger din boligværdi.

Gode tips til energirenovering i dit hjem i både køkken og bad

Der findes et hav af forskellige løsninger til, hvordan du kan få et grønt hjem. Nogle af dem kræver en simpel udskiftning, mens andre lægger op til større investeringer.

  • Udskiftning af varmtvandsbeholder - en varmtvandsbeholder er dyr i drift, og du kan derfor spare mange penge ved at skifte den ud med en varmeveksler.
  • Nyt toilet - gamle toiletter bruger rigtig meget vand pr. udskylning - faktisk mellem 9 og 12 liter vand, mens de nyere modeller fås som 4/2 liters udskylninger. Skifter du derfor din gamle model ud med en ny, moderne en af slagsen, kan du faktisk reducere dit vandforbrug med op til 70%.
  • Ny økonomibruser - i dag kan du vælge imellem et stort udvalg af økonomiske brusere, der kan reducere dit vandforbrug fra 20 liter pr. min. til blot 7 liter pr. min. Du kan derfor spare litervis af vand, selvom du nyder at tage lange bade.
  • Berøringsfri vandhane - ved at skifte de almindelige vandhaner ud med berøringsfri haner, kan du faktisk reducere dit vandforbrug med op til 50%.
  • Tag hånd om dryppende vandhaner og løbende toiletter - har dine VVS-installationer derhjemme små skavanker, kan det hurtigt koste dig dyrt i et øget forbrug. Derfor kan det være en god idé at fikse dryppende vandhaner og løbende toiletter med det samme, så du slipper for en dyr ekstraregning.
  • Installér termostatventiler på dine radiatorer. På denne måde kan du styre temperaturen i hvert enkelt rum og undgå at have det for varmt eller for koldt.
  • Automatisk varmestyring - ved en simpel udskiftning af dine nuværende termostater kan du spare op til 23% på din varmeregning. Moderne termostater med automatisk varmestyring gør det nemlig muligt for dig via et betjeningspanel at styre temperaturen både nat- og dag - og når du er væk hjemmefra på ferie.

Vi står klar til at hjælpe dig med at skabe et grønt hjem

Har du brug for hjælp og vejledning til, hvordan du får et grønt hjem? Hos Frede Andersen har vi mange års erfaring inden for VVS i Aarhus området, og vi kan derfor hjælpe dig med en effektiv energirenovering af dit hjem. Vores badkonsulenter og eksperter står klar til at hjælpe dig med at indrette dit nye badeværelse, så du får sparet på energien i hjemmet.

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores fysiske butik og showroom i Risskov, hvor du kan få inspiration til et nyt badeværelse. Her kan du også se et stort udvalg af nye produkter som armaturer, brusere og møbler, der passer ind i et moderne grønt hjem.

Kontakt os idag