Entrepriseopgaver for offentlige og private virksomheder

Rådgivning om totalentreprise

Vi sikrer dig høj kvalitet

Hos Frede Andersen VVS har vi stor erfaring med entrepriser og serviceordninger for både offentlige og private virksomheder. Vi har blandt andet et mangeårigt samarbejde med Aarhus Kommune, som vi har varetaget flere hovedentrepriser for.

Når du skal i gang med et større entreprise-projekt, er det vigtigt, at du har ro i maven. Derfor står vi til rådighed som din kompetente og erfarne samarbejdspartner.

Du kan trygt overlade alle led i byggeprojektet til os. Vi sørger altid for, at projektet bliver fulgt til dørs, til tiden, til den aftalte pris og i et godt samarbejde med de øvrige faggrupper og virksomheder.

Med os er du sikret høj kvalitet for pengene.

 

Vi har altid respekt for håndværket i vores projekter.

3 projekter, vi er stolte af

Vi har lavet mange større entrepriseopgaver gennem tiden. Her kan du se tre eksempler på vores entreprise-projekter.

Projekt for Musikhuset Aarhus

Musikhuset Aarhus

VVS- og blikkenslagerarbejde i forbindelse med ombygning og tilbygning af Nedre Foyer i 2021.

VVS projekt for ALBOA

ALBOA

3-årigt samarbejde med totalrenovering af badeværelser, nye installationer for vand og afløb samt udskiftning af varmeanlæg i ca. 500 lejemål.

DSB togperron

DSB

Løbende VVS-service i velfærdsområderne og kontorer.

Har du en entrepriseprojekt, du ønsker hjælp til?

Ring til os på tlf. 86 21 97 00

Garanti for høj faglighed

Søger du en VVS-leverandør til en større opgave? Med os kan du få en pålidelig og professionel samarbejdspartner gennem hele forløbet. 

Vores mange års erfaring med entrepriseopgaver er din garanti for høj faglighed. Vi stiller altid udelukkende kvalificeret og kompetent arbejdskraft til rådighed. Og vi gør meget for at fastholde vores dygtige medarbejdere og videreuddanne dem. 

Med os ved roret slipper du for uforudsete udgifter, uoverskuelige koordineringsopgaver og ikke mindst uoverensstemmelser i forhold til dine forventninger. 

Det laver vi på entreprise-projekterne

Vi har normalt ansvaret for VVS-arbejde og blikkenslagerarbejde i forbindelse med et entreprise-projekt. Vores opgaver kan blandt andet indebære installation af toiletter, rørarbejde, ventilation, tagudskiftning, facadebeklædning, varmeinstallation og udskiftning af radiatorer. Vi har også stor erfaring med specialopgaver, som kræver at flere fagdiscipliner tages i brug. 

Nogle projekter tager et par uger for 1-2 personer, mens andre løber over flere år og kræver en større bemanding. 

Fælles for alle vores projekter er, at vi altid har respekt for håndværket og bestræber os på at nå i mål til tiden.

 

VVS mand der arbejder på projekt

Frede Andersen VVS – et tredje generations familieforetagende

Siden 1950’erne har vi anstrengt os for at være førende inden for vores branche. Det indebærer først og fremmest, at vi er dynamiske og fremsynede, så vi er på forkant med både udbud og efterspørgsel i VVS-branchen.

På baggrund af vores mange års erfaring kan vi tilbyde at varetage alle slags opgaver i forhold til byggeprojekter. Ønsker du en totalentreprise, så har vi alle nødvendige håndværkere tilknyttet. 

Rådgivning omkring totalentreprise projekt

Energirigtige løsninger

Hos Frede Andersen VVS har vi fokus på bæredygtighed. Derfor anbefaler vi altid, at du vælger energirigtige løsninger. Det kan eksempelvis være et vandbesparende toilet. Det vil både miljøet og din pengepung nyde godt af. 

Vi forsøger hele tiden at gøre vores forretning grønnere. Det gør vi blandt andet ved at planlægge og optimere vores kørsel og gør brug af elbiler for at efterlade et mindre aftryk på miljøet.
 

Kontakt os, og få hjælp til dit entreprisearbejde


 

Frede Andersen VVS
Sindalsvej 15
8240 Risskov

Tlf. 86 21 97 00

kontaktinfo