VVS Viby - vi løser alle opgaver

Er du træt af din dryppende vandhane? Eller er tiden inde til at få skiftet dit gamle toilet ud med en ny, væghængt model? Uanset hvilken udfordring, du står med, er det givtigt at række ud efter specialiseret hjælp.

Hos Frede Andersen har vi mange års erfaring med VVS i Viby, og der er derfor ikke det VVS-problem vi ikke kan ordne. 

VVS mand igang med at ordne vasken i Viby

Hvad kan du få hjælp til?

En dygtig, specialiseret VVS’er kan hjælpe dig med mange akutte og mindre akutte opgaver, der vedrører alt indenfor vand- og varmeinstallationer.

Pakning af vandhane

En dryppende vandhane er træls for ørerne og dyr for pengepungen. Men faktisk kan det dryppende problem nemt løses ved at udskifte pakningen i vandhanen. Selv ældre vandhaner kan reddes med en ny pakning.

Udskiftning af reservedele

Af og til er der brug for at få skiftet enkeltdele ud, som fx et gammelt vandrør. Andre gange kan en udskiftning af små reservedele være med til at fikse dit VVS-problem og redde dit stoppede afløb.

Energioptimering

Med hjælp fra VVS i Viby kan du optimere dit hjem og skrue ned for forbruget - både for klimaet og din pengepungs skyld. Ved at udskifte din gamle varmtvandsbeholder med en varmeveksler, kan du effektivt energioptimere dit hjem.

To vandhaner og vaske

Lav dit nye badeværelse fra bunden

Med professionel hjælp til VVS i Viby kan du få hjælp til meget mere end blot de praktiske ting. Faktisk tilbyder vi hos Frede Andersen flere løsninger inden for renovation og indretning af dit nye badeværelse.

Inden du giver dig i kast med at tegne skitse til dit nye bad, kan du med fordel tage stilling til følgende:

Hvor mange håndvaske ønsker du?
Er I en familie med børn, hvor det gerne må gå lidt tjept om morgenen? Med flere håndvaske og spejle på badeværelset kan det nemt lade sig gøre, og så får I samtidig mere kvalitetstid sammen som familie.

Skal der være badekar eller bruseniche?
Ofte er det antallet af kvadratmeter, der afgør, om der er plads til det ene eller andet. I store badeværelser kan du sagtens integrere begge dele. 

Vil du have gulvvarme?
Mange vælger at installere gulvvarme som varmekilde til deres badeværelse som en dejlig erstatning til det kolde klinkegulv.

Ring til din nærmeste VVS i Viby og få hjælp til at forvandle dit badeværelse allerede i dag.