VVS Risskov

Skal du have lavet VVS-arbejde i Risskov eller omegn? Så er Frede Andersen VVS det oplagte valg for dig! Vi er en moderne og professionel VVS-virksomhed med mange års erfaring i branchen, og vi har et stærkt hold af erfarne VVS-specialister, som altid er klar til at hjælpe dig.

Med base i Risskov, kan vi hurtigt rykke ud og hjælpe dig med akutte VVS-problemer – hvad end det er en vandhane der drypper eller et rør der er sprunget.

VVS installatør Aabyhøj arbejder på projekt

Din lokale VVS’er i Risskov

Hvis du skal have lavet VVS-arbejde i dit private hjem eller i din virksomhed, er der flere fordele ved at vælge en lokal VVS’er som os.

For det første har vi et lokalt kendskab, som andre VVS-virksomheder længere væk, ikke har. Vi har en indgående forståelse for de specifikke udfordringer og behov, der kan være forbundet med lige netop dit område. Det betyder, at vi kan levere en mere skræddersyet løsning, der er tilpasset dine behov. Derudover har vi også et indgående kendskab til de lokale VVS-regler og standarder, der gælder for lige præcis Risskov og omegn.

VVS-installatør i Risskov ved sin bil

Lokal placering

Med vores placering tæt på dig er vi desuden mere tilgængelige og fleksible end landsdækkende VVS-virksomheder typisk vil være. Vi kan således hurtigt rykke ud, hvis der skulle opstå et akut problem. Vores geografiske placeringer betyder desuden også, at vi kan tilbyde en mere prisvenlig løsning, da bl.a. kørselsudgifterne er lavere.

Hvis du har brug for VVS-hjælp i Risskov eller omegn, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du ønsker en personlig, effektiv og prisvenlig VVS-service.

Hjælp til alle VVS-opgaver i Risskov – store som små

Vi kan bl.a. hjælpe dig med reparation af lækager i rør, som kan føre til vandskader og høje vandudgifter. Vi kan ligeledes være behjælpelig med installation af diverse VVS-systemer, som fx rør, ventiler, pumper og varmekilder. Har du et rør eller afløb der er tilstoppet, kan vi også hjælpe med at rense tilstoppede afløb og kloakledninger. Vi hjælper også med løbende vedligehold og service af dine VVS-systemer, så du er sikret, at alt altid fungerer, som det skal, så du undgår fremtidige problemer.

Skal du have monteret ny sanitet i hjemmet, som fx toilet, håndvask eller bruser, kan vi også hjælpe med det. Vi hjælper også gerne med både at bygge og designe dit nye badeværelse helt fra bunden. Besøg gerne vores flotte showroom i Risskov og lad dig inspirere af vores mange flotte badeværelsesmiljøer. Hvis du har brug for råd eller vejledning til, hvad der er den rette løsning for dig, står vi vores erfarne konsulenter klar til at hjælpe dig.

Har du et akut VVS-problem, har vi desuden en døgnservice, som rykker ud 24 timer i døgnet.

Kontakt os i dag

Frede Andersen VVS
Sindalsvej 15
8240 Risskov

Tlf. 86 21 97 00

kontaktinfo