Besøg vores showroom

Mandag - fredag 10 - 17.30,  Lørdag 10 - 13

Sindalsvej 15, 8240 Risskov 

Find dit nye badeværelse

Hvad enten du skal renovere dit badeværelse, eller blot er på udkig efter en ny vandhane, kan du få inspiration i vores showroom i Risskov ved Aarhus. I showroomet har du mulighed for at se et stort udvalg af armaturer, sanitet og tilbehør fra de førende mærker præsenteret i flotte badeværelsesmiljøer. 

At skabe det perfekte badeværelser handler ikke kun om funktionalitet men i lige så høj grad om design, kvalitet og personlig stil. Derfor er det afgørende, at du kan se, opleve og mærke produkterne i virkeligheden, inden du køber dem. 

 

At skabe det perfekte badeværelse handler ikke kun om funktionalitet men i lige så høj grad om design, kvalitet og personlig stil. Derfor er det afgørende, at du kan se, opleve og mærke produkterne i virkeligheden, inden du køber dem.

Erfaren rådgivning

Når du besøger vores showroom, står vores dygtige badkonsulenter klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål. 

Planlægger du en større renovering af dit badeværelse? Så kan du i vores showroom altid få professionel rådgivning og vejledning til dit badeværelsesprojekt. Vi hjælper dig trin for trin, så du kommer godt fra land og sikkert i mål. 

For at vi bedst kan hjælpe dig, er det en god idé at vide, hvor mange kvadratmeter dit badeværelse er. På den måde kan vi lave en skræddersyet designløsning samt lave en 3D-tegning af dit nye badeværelse.

Du kan altid kigge forbi, men du kan også booke tid til et møde, hvor vi sammen kigger på dit kommende badeværelse.

Et udvalg af vores samarbejdspartnere

Det siger vores besøgende

Inspiration til dit nye badeværelse

Skal du renovere dit badeværelse? Så kan du få masser af inspiration i vores artikler.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Hvad koster et nyt badeværelse?

Er tiden inde til at renovere eller bygge nyt? Et nyt badeværelse kan hurtigt blive en dyr affære. Få gode råd til byg-selv fra din VVS'er.

Få et grønnere hjem

Få et grønnere hjem

Bliv klogere på, hvordan du kan spare penge på dit energiforbrug og samtidig skåne miljøet med nye, grønne løsninger.

Besøg os i vores showroom

Du er altid velkommen til at besøge vores showroom i Risskov. Vi står klar til at give dig inspiration til dit badeværelse.

 

Adresse:
Sindalsvej 15, 8240 Risskov

Åbningstider:
Mandag-fredag kl. 10-17.30 og lørdag kl. 10-13

 

Vi laver også totalentreprise

Står du med et større badeværelsesprojekt, hvor flere leverandører skal involveres? Hos Frede Andersen VVS er vi specialister i totalentrepriser. Vi står derfor klar til at være tovholder på hele dit projekt.

Vi varetager gerne alle led i processen. Hos os er du garanteret kvalitet for pengene.