Besøg vores showroom

Mandag - fredag 10.00 - 17.00, Lørdag 10.00 - 13.00

Sindalsvej 15, 8240 Risskov 

Badeværelse med spejl, vask og bruser

Find dit nye badeværelse

Hvad enten du skal renovere dit badeværelse, eller blot er på udkig efter en ny vandhane, kan du få inspiration i vores showroom i Risskov ved Aarhus. I showroomet har du mulighed for at se et stort udvalg af armaturer, sanitet og tilbehør fra de førende mærker præsenteret i flotte badeværelsesmiljøer. 

At skabe det perfekte badeværelser handler ikke kun om funktionalitet men i lige så høj grad om design, kvalitet og personlig stil. Derfor er det afgørende, at du kan se, opleve og mærke produkterne i virkeligheden, inden du køber dem. 

 

At skabe det perfekte badeværelse handler ikke kun om funktionalitet men i lige så høj grad om design, kvalitet og personlig stil. Derfor er det afgørende, at du kan se, opleve og mærke produkterne i virkeligheden, inden du køber dem.

Badekar med vindue i baggrunden
3 toiletter fra showroomet
To hvide moderne badeværelsesvaske

Erfaren rådgivning

Når du besøger vores showroom, står vores dygtige badkonsulenter klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål. 

Planlægger du en større renovering af dit badeværelse? Så kan du i vores showroom altid få professionel rådgivning og vejledning til dit badeværelsesprojekt. Vi hjælper dig trin for trin, så du kommer godt fra land og sikkert i mål. 

For at vi bedst kan hjælpe dig, er det en god idé at vide, hvor mange kvadratmeter dit badeværelse er. På den måde kan vi lave en skræddersyet designløsning samt lave en 3D-tegning af dit nye badeværelse.

Du kan altid kigge forbi, men du kan også booke tid til et møde, hvor vi sammen kigger på dit kommende badeværelse.

Et udvalg af vores samarbejdspartnere

Det siger vores besøgende

Inspiration til dit nye badeværelse

Skal du renovere dit badeværelse? Så kan du få masser af inspiration i vores artikler.

Få et grønnere hjem

Få et grønnere hjem

Bliv klogere på, hvordan du kan spare penge på dit energiforbrug og samtidig skåne miljøet med nye, grønne løsninger.

Find dit nye toilet

Find dit nye toilet

Synger dit gamle toilet på sidste vers? Eller skal du netop til at investere i et nyt toilet som en del af en større renovering af dit badeværelse? Uanset hvad er det vigtigt at finde det helt rigtige toilet, som lever op til dine behov - og samtidig pass

Besøg os i vores showroom

Du er altid velkommen til at besøge vores showroom i Risskov, hvor vores store badustilling kan give dig inspiration.

 

Adresse:
Sindalsvej 15, 8240 Risskov

Åbningstider:
Mandag-fredag kl. 10-17.30 og lørdag kl. 10-13

 

3 personer der taler om nyt badeværelse

Vi laver også totalentreprise

Står du med et større badeværelsesprojekt, hvor flere leverandører skal involveres? Hos Frede Andersen VVS er vi specialister i totalentrepriser. Vi står derfor klar til at være tovholder på hele dit projekt.

Vi varetager gerne alle led i processen. Hos os er du garanteret kvalitet for pengene.
 

inr badustilling aarhus

Badudstilling i Aarhus

Find inspiration til dit nye badeværelse og se eksempler på moderne badeværelsesmøbler og badløsninger i vores flotte showroom i Aarhus. Alle vores badeværelser er opsat i virkelige omgivelser, så det er let for dig at forstille dig, hvordan det vil se ud i dit eget hjem. Vi har forsøgt at skabe en oplevelse, hvor du kan udforske de nyeste tendenser og trends inden for badeværelsesdesign, og samtidig få en fornemmelse af, hvordan det ville være at have et af vores badeværelser hjemme i dit eget hjem.

Vores dygtige og engagerede medarbejdere står naturligvis også klar til at rådgive og vejlede dig, og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Så tag det første skridt mod at skabe dit nye drømmebadeværelse, og besøg vores badudstilling i Aarhus allerede i dag!

Book et møde med en badkonsulent

Frede Andersen VVS
Sindalsvej 15
8240 Risskov
Tlf. 86 21 97 00