VVS Egå

Er du træt af din dryppende vandhane? Eller står du med et gammelt vandrør, der skal udskiftes? Uanset hvad din udfordring måtte være, kan du med fordel få professionel hjælp til VVS i Egå.

Hos Frede Andersen har vi mange års erfaring med VVS. Med eget værksted har vi mulighed for at udskifte enkeltdele og sikre, at dit bad, køkken og bryggers fungerer helt optimalt. 

VVS mand igang med renoveringsprojekt i Egå

Professionel hjælp til akutte VVS-problemer

Det er aldrig særligt belejligt, når et VVS-problem opstår. Derfor kan det være rart at række ud efter professionel hjælp til både løsning af akutte problemer og vedligeholdelse af dit VVS i Egå.

Dryppende vandhane

Det er både dyrt og til stor gene at have en vandhane, der drypper. Med en simpel pakning af din dryppende hane, kan du spare dig selv for en masse frustrationer - og spare penge på vandregningen i det lange løb.

Udskiftning af enkeltdele

Har du for at skifte dine gamle enkeltdele ud, er tid en afgørende faktor for, at du kan få løst dit problem hurtigt og effektivt. Derfor har vi hos Frede Andersen vores eget værksted, hvor vi forhandler reservedele til dine vandinstallationer i hele hjemmet.

Akutte reparationer

Står du med et behov for en akut reparation af VVS i Egå, kan du med fordel kontakte os. Akutte reparationer kan omfatte en hurtig udskiftning af et sprunget vandrør eller lignende situationer, der kalder på handling nu og her. 

Badeværelsesmøbel med to armature og vaske

Planlæg renovering med VVS i Egå

Er tiden ved at være inde til, at du renoverer dit bad? Eller skal du netop til at bygge et helt nyt køkken op fra bunden? 

Inden du bygger nyt, er det altid værd at tage stilling til alt det fundamentale inden for VVS og varme.

  • Størrelse - gør op med dig selv, hvor stort et badeværelse, køkken eller bryggers, du har behov for. Et stort rum gør det muligt at eksperimentere med indretningen.
  • Energioptimering - du kan med fordel energioptimere dit hjem med de bedste løsninger inden for VVS i Egå. 
  • Design og indretning - find alt det, du skal bruge inden for møbler, armaturer og tilbehør til både køkken og bad.

Hos Frede Andersen står vores dygtige konsulenter klar til at hjælpe dig. Gennem 3D-tegninger og med et besøg i vores fysiske badeværelses showroom i Risskov kan du blive klædt på til at indrette dit drømmerum allerede i dag.