Vores historie

Siden 1950’erne har vi bestræbt os på at være førende inden for vores branche. Det indebærer først og fremmest, at vi er dynamiske og fremsynede, så vi er på forkant med både udbud og efterspørgsel i VVS-branchen.

75 ansatte

70 år i branchen

+100 løste opgaver om dagen

3 generations VVS firma

Vi er stolte af vores historie og hver dag bestræber vi os på at holde fast i de samme værdier, som firmaet blev grundlagt på. 

I 1952 grundlagde Frede Johannes Andersen VVS-virksomheden af samme navn i en kælder på Nordre Strandvej i Risskov lidt udenfor Aarhus. Frede Andersen var uddannet blikkenslager, og specialiserede sig sammen med sit fem mand store personale i at varetage større og mindre projekter og reparationer af henholdsvis centralvarmeanlæg, sanitet, gas- og vandinstallationer. 

Mere end 40 år senere, overtog Ib Frede Andersen familieforetagendet, som hurtigt fik vokseværk og i starten af det nye årtusinde flyttede Frede Andersen VVS væk fra de gamle lokaler og flyttede til Sindalsvej i Risskov. 

I 2009 overtog Philip Andersen som tredje generation over i virksomheden, som han leder den dag i dag. 

VVS installatør fra Frede Andersen VVS arbejder på projekt

Vi løser hele paletten

Frede Andersen VVS servicerer både private og erhvervskunder – store som små. På baggrund af vores mange års erfaring kan vi tilbyde at varetage alle slags opgaver inden for VVS-faget. Hvad enten du skal have skiftet en simpel vandhanepakning, eller du ønsker en totalentreprise, så råder vi over alle nødvendige kompetencer og komponenter.

Vores egne veluddannede og kompetente fagfolk står klar til at rykke ud 24 timer i døgnet, og i vores 1.500 km2 store domicil på Sindalsvej i Risskov, råder vi både over eget værksted, lager og ikke mindst butik og showroom.