VVS Aabyhøj

Er der en vandhane, der drypper? Et rør, der er sprunget? Eller har du brug for hjælp til at renovere dit badeværelse helt fra bunden?

Så er du kommet til den helt rette side. Hos Frede Andersen VVS har vi mange års erfaring med at hjælpe både private og virksomheder med VVS i Aabyhøj. Der er derfor ikke den udfordring, vi ikke kan løse.
 

VVS installatør Aabyhøj arbejder på projekt

Få professionel hjælp til VVS i Aabyhøj

Et VVS-problem kan opstå i løbet af alle døgnets timer - og ofte på de mest uoplagte tidspunkter. VVS er et område, der dækker bredt, og med en specialiseret håndværker kan du få hjælp til at få styr på bad, køkken eller bryggers.

Indretning af nyt bad fra bunden

Uanset om du skal bygge helt nyt eller renovere dit nuværende badeværelse, tilbyder vi hjælp og vejledning til både indretning, design og ikke mindst energioptimering. Særligt energioptimering er et af de vigtige områder, når du indretter et helt nyt rum. Udover varme og vand kan der med sikkerhed også optimeres på belysningen i dit rum, så du kan spare på forbruget og samtidig skåne miljøet.

Pakning af dryppende vandhaner

En dryppende vandhane er både generende men også dyr på den lange bane. For at spare dig selv for en dyr vandregning, kan vi hjælpe dig med pakning af din dryppende vandhane, så den virker én gang for alle.

Udskiftning af enkeltdele

Vi tilbyder en nem og hurtig udskiftning af enkeltdele, der er rustne, forældede eller af en eller anden grund ikke længere virker, som de skal. Vi har vores eget VVS-værksted med reservedele, og vi sørger derfor for den bedste løsning inden for VVS i Aabyhøj.

3 toiletter i showroom

Fysisk showroom og mulighed for rådgivning


Står du netop og skal til at indrette et helt nyt badeværelse fra bunden, er der pludselig mange ting, der skal tages stilling til. Med vores professionelle hjælp til VVS i Aabyhøj kan du være sikker på, at der bliver taget hånd om dit bad. Det gælder både den praktiske indretning såvel som design og en flot møblering, der kan give dit badeværelse et personligt præg.