VVS'er løser problem med vandhane

Vi hjælper dig med din VVS-opgave

Løber toilettet? Drypper vandhanen? Eller er der problemer med varmen? Uanset din udfordring, står vores 70 dedikerede medarbejdere klar til at hjælpe dig med din VVS-opgave i nærheden af Aarhus. Vi kan løse dit problem hurtigt og effektivt – og vi kører ikke, før vi har løst din opgave tilfredsstillende.

 

Har du en VVS-opgave, der skal løses?

Ring til os på tlf. 86 21 97 00

Autoriseret VVS-firma i Aarhus

Hos Frede Andersen VVS laver vi alle former for VVS- og blikkenslagerarbejde i Aarhus og hele Østjylland. Vi servicerer både private og erhvervskunder – store som små. Vi har base i Risskov og er dit lokale, autoriserede VVS firma i Aarhus.

 

 

VVS mand på vej til at åbne bilen

Familie i Hørning

“Frede Andersen VVS har været en uvurderlig hjælp med alt lige fra farvesammensætning til størrelser på tuden til vandhanen – ja faktisk på alt.”

Nyt badeværelse med fokus på bruser

Vores erfaring er din garanti

Vores mere end 50 års erfaring med VVS er din garanti for et professionelt VVS-arbejde udført af kompetente og uddannede servicemedarbejdere. Vi ønsker at få glade og tilfredse kunder. Derfor leverer vi altid arbejde af høj faglig kvalitet.

 

Ingen VVS-opgaver er for store eller for små

Hvad enten du skal have lavet et helt badeværelse eller blot skal udskifte enkelte dele, kan vi hjælpe dig. Vores dygtige servicemedarbejdere dækker hele spektret inden for VVS-faget. Faktisk kan vi varetage alle led og håndværksopgaver i dit byggeprojekt. Ingen opgaver er for store eller for små til os.

Akut VVS-problem?

Vi har døgnservice og rykker ud 24 timer i døgnet. Ring til os på 86219700.

 

VVS installatør i bil

Kontakt os for et uforpligtende tilbud


 

Frede Andersen VVS
Sindalsvej 15
8240 Risskov

Tlf. 86 21 97 00

kontaktinfo