VVS Højbjerg

Er der en vandhane, der drypper? Eller er tiden inde til at energioptimere dine varme- og vandinstallationer i hjemmet? Uanset hvad kan du få hjælp til alt det nødvendige med professionel VVS i Højbjerg.

Hos Frede Andersen har vi mange års erfaring med at hjælpe både private- og erhvervskunder med at løse både akutte VVS-problemer og sikre en god vedligeholdelse af både vand- og varmeinstallationer.

Få styr på alt dit VVS i Højbjerg

Med specialiseret VVS-hjælp lige ved hånden kan du få løst alle problemer inden for VVS:

Dryppende vandhane

Den dryppende lyd fra en vandhane kan drive mange til vanvid. Men også rent økonomisk kan det hurtigt blive en dyr regning. Derfor er det en god idé at få fikset den dryppende vandhane hurtigst muligt. Med hjælp fra VVS i Højbjerg kan din vandhane fikses med en pakning. 

Udskiftning af enkeltdele

Gamle vandrør trænger løbende til at blive udskiftet, hvis du vil undgå at få en dyr vandskade. Hos Frede Andersen har vi vores eget værksted, der kan levere reservedele og udstyr til udskiftning af alt inden for VVS.

Energioptimering

Der kan være mange penge at spare ved at energioptimere dit hjem. En udskiftning af din varmtvandsbeholder til en varmeveksler kan give dig en god besparelse, ligesom du med hjælp fra VVS i Højbjerg kan få rådgivning om gulvvarme og meget andet.

Design dit nye badeværelse fra bunden

Står du netop til at skulle bygge eller renovere dit badeværelse helt fra bunden? Med hjælp til VVS i Højbjerg kan du indrette dit nye bad præcis, som du vil. Inden du går i gang med at indrette dit nye rum, er der flere ting, der er værd at tage stilling til.

  • Størrelse - ønsker du at udvide dit nuværende badeværelse? Størrelsen på dit bad er afgørende for, hvilke muligheder du har for at indrette det efter dine egne ønsker.
  • Energioptimering - allerede inden du bygger, er det vigtigt at tage stilling til forskellige muligheder for energioptimering, så du kan spare penge i det lange løb.
  • Opbevaringsplads - når du har fundamentet til dit bad på plads, kan du tænke indretning og design i retningen af, hvor meget opbevaringsplads du ønsker at have. Møbler til opbevaring kan både være åbne hylder, højskabe eller kommoder.

Kontakt din nærmeste VVS i Højbjerg allerede nu for at indhente et godt tilbud.