Se Cosani produkter i vores showroom

Cosani er en dansk leverandør, der samler nogle af de mest udsøgte brands til badeværelset. Både fra Danmark og Europa. Cosanis sortiment er kurateret med kvalitet og stilsikkert, enkelt design for øje. Alle elementerne er udtryk for tidløst, moderne design, og intet er overladt til tilfældighederne. Små og store håndvaske, møbelsæt, toiletter og spejle er de primære kategorier, og den, der værdsætter stilsikker kvalitet vil helt sikkert kunne finde mange oplagte bidrag til den gode indretning. Med Cosani har du oven i købet mulighed for at vælge møbler og baderumsinventar, der er godkendt til svanemærket byggeri.

Catalano 

Italienske Catalano er selvskrevet til at indgå i Cosanis eksklusive sortiment. De er dedikeret til at producere keramiske sanitetsinstallationer til badeværelset i allerhøjeste kvalitet. Toiletter, bideter og håndvaske til alle typer af montering, alle i et superenkelt, minimalistisk design.

Der er over 50 års tradition og erfaring integreret i Catalanos produktioner, og udviklingen og fremstillingen foregår den dag i dag stadig i Italien.

Cosani har udvalgt en række håndvaske og toiletter, der i særlig grad passer til de danske kunders stil og præferencer. Unikke produkter, du kan have glæde af i mange år, hvad end du skal have foretaget en enkelt udskiftning, eller du indretter et helt nyt badeværelse til drømmeboligen

 

Toilet og badeværelsesmøbler fra Cosani

Små håndvaske med stort potentiale

Der er meget, man kan opnå i indretningen med en håndvask i kompakt størrelse. Den kan fungere som supplement til en større vask, for eksempel hvis I ofte er flere, der bruger badeværelset samtidig. Den kan også bruges til at frigøre plads i rummet, så du kan udnytte kvadratmeterne helt optimalt.

Håndvaskene er helt enkle, med rene linjer og smukke, glatte overflader, og de passer til alle tænkelige badeværelsesarrangementer og indretninger. Glasuren, som Catalano anvender, er modstandsdygtig overfor kalk, og den er med til at holde vaskenes overflader hygiejniske og nemme at rengøre.

Toiletter i stilsikkert design

Catalano-toiletterne i Cosanis sortiment matcher de små håndvaske perfekt med deres helt enkle form og finish. Og glasuren fås til udvalgte modeller i et stort udvalg af farver, for eksempel blå, sort eller grøn satin, eller den helt traditionelle hvid højglans.

Toiletterne er udstyret med Catalanos Newflush-system, der forstærker udskylningen med en kraftig hvirvelstrømseffekt i kummen. Systemet er på samme tid både kraftigt, effektivt og støjsvagt. Gennemtænkte og diskrete designfordele, der gør toiletterne til et oplagt valg i alle moderne og istandsatte badeværelser. 

Catalanos matchende sæder medfølger til alle toiletterne. Så kig forbi hos os, din leverandør af VVS i Aarhus og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med din Cosani installation.

Kontakt os idag