Naturlighed og enkel, veldesignet funktionlitet er nøgleord, når det kommer til Dansanis badeværelser.

Lækre Dansani produkter

Dansani badeværelse set udefra
Badeværelse med grøn marmorvæg

Dansani dansk design dedikeret til badeværelset. Det vigtigste og mest personlige rum i hjemmet.

Skabsmøbler og spejle til badeværelset, gode belysningsartikler og brusenicher står centralt i sortimentet. Det er vigtigt funktionelt inventar, som ikke kan undværes på noget badeværelse, men det er også betydningsfulde stemningsgivere i indretningen.

Leder du efter alsidige og stilfulde designerløsninger til badeværelset, er Dansani et navn, du helt sikkert bør kigge nærmere på. Udtrykket er præget af diskret, underspillet luksus, som kun godt design kan tilføje.

Belysning til møbler og loft

Fremhævelsen af den gode belysnings betydning i badeværelsesindretningen er en af de ting, der udmærker Dansani på markedet. Det er mindst ligeså vigtigt her som i ethvert andet rum i boligen.

Spejlbelysning og lys til håndvask og skabe er vigtige detaljer, der gør, at det bliver en behagelig eller ligefrem luksuriøs oplevelse at bruge badeværelset.

Dansani har et stort og varieret udvalg af lamper og lysskinner til alle formål og monteringer på badeværelset. Loftslamperne og alle de øvrige belysningsartikler er udført i gode designs, der komplimenter den åbne og elegante stil på bedste vis.

Vores professionelle rådgivere står klar til at rådgive dig om produkterne fra Dansani. Hør mere om hvordan vi, din leverandør af VVS i Aarhus, kan hjælpe dig med at finde din perfekte Dansani løsning. Ring eller skriv til os – ellers kig forbi i vores åbningstider og hør mere om det store udvalg af Dansani produkter.

Badeværelse med toilet og badmøbel i træ fra Dansani
Lyst badeværelse med klinker
Badeværelse med skab og spejl

Skab dit badeværelset med gode møbler

Evnen til at skabe opbevaringsløsninger med høj funktionalitet og lækkert finish er helt uomgængelig i alle indretningssammenhænge. Badeværelset er absolut ingen undtagelse.

Variation i former, størrelser og farver har stor betydning, når vi skal udvælge og matche møblerne til det rum, vi indretter. Dansanis møbelsortiment giver rige muligheder for netop det.

Der er skabe og spejlskabe og skabe til håndvaske i alle størrelser og til alle formål. Uanset hvad behovene og mulighederne er på netop dit badeværelse, vil du ganske givet kunne finde gode opbevaringsløsninger, der passer perfekt. Og de forener alle sammen funktionaliteten med stilfuldt design.

Inspiration som genvej til overblikket 

Kreativiteten er en af de værdier, som Dansani fremhæver ved det danske design. Det er vigtigt, at planlægning og lystbetonet inspiration kan gå hånd i hånd, når vi skaber et personligt og velindrettet hjem.

Dansanis hjemmeside gør det både spændende og indsigtsfuldt at finde inspiration til renoveringen eller det helt nye badeværelse. Hvis du i forvejen har indretning og stil som interesser, er der helt sikkert masser af gode ideer at finde. 

Er du mere praktisk orienteret, giver det et godt overblik forud for planlægningen, og du kan se stiltyperne og produkterne kombineret på rigtig mange måder.

Flot lyst badeværelse
Badeværelse med produkter fra Dansani
Lyst badeværelse med højskab i mørke nuancer

Hør mere om Dansani