Duravit gør dine badeværelsesdrømme til virkelighed

Duravit

Duravit badekar
Badeværelse med produkter fra Duravit

Hos Frede Andersen VVS er vi stolte af, at være forhandlere af de unikke designprodukter fra Duravit, som er blandt de førende indenfor blandt andet badeværelsesmøbler. 

 

Med stort fokus på design og at gøre lidt ekstra ud, af alle deres produkter, får du med valget af Duravat noget helt specielt, som du hver dag vil glæde dig over, når du går ud på dit badeværelse. 

Et firma med en stolt design historie

Med over 200 års erfaring med at lave produkter til badeværelser, ved Duravit hvordan de skaber de bedst mulige produkter, til glæde for os alle sammen. I løbet af 1980erne fik Duravit et mindre gennembrud, da design begyndte at fylde mere på badeværelserne rundt omkring i verden end tidligere og hvor især samarbejdet med Philippe Starck har været altafgørende for deres succes. Du kan læse mere om Duravits historie her.

Badeværelsesmøbel fra Duravit i hvid
Badeværelse med badekar og spejl
Grønt badeværelsesmøbel med hvid vask

Køb toiletter og unikke produkter fra Duravit

Hvis du ønsker et toilet med fokus på god hygiejne, et optimeret og minamalt vandforbrug og ikke mindst et flot design, så skal du kigge nærmere på udvalget fra Duravit. Vi har i vores showroom et stort udvalg af de flotte toiletter, så kig forbi og så vil vores erfarne rådgivere hjælpe dig med at finde det helt rigtige toilet til dit badeværelse. 

En anden fordel ved at købe et produkt fra Duravit, er deres livstidsgaranti på deres porcelæn, så du er sikker på at få et produkt der holder i mange år på grund af den høje kvalitet som Duravit bygger deres produkter på. 

Men er du på jagt efter et smart væghængt toilet, så er der ingen tvivl om at du skal kigge i retning af udvalget fra netop Duravit, som er blandt de førende på området og udvikler nogle helt unikke væghængte toiletter. 

Et bredt udvalg

Hvis du vil skabe et helt specielt badeværelse, så har Duravit i samarbejde med  Philippe Starck udviklet serien ME by Starck som er tidsløst design tilpasset den enkeltes behov. I serien finder du både badekar, badeværelsesmøbler, håndvaske og naturligvis også toiletter. 

Se mere om serien her

Showroom med Duravit i Aarhus

Det kan være svært at vælge de helt rigtige produkter, når det kommer til badeværelset. For det vigtigste er, at det jo bare skal fungere. 

I vores showroom finder du mange forskellige produkter fra Duravit og vi rådgiver dig gerne om den helt rigtige løsning til dit badeværelse ud fra hvad dine behov er. Lige fra badeværelsesmøbler fra Duravit til et badekar. Vi kan tilbyde det hele, men kom forbi og oplev produkterne selv. Læs mere om vores shoowrom.

 

Badeværelsesmøbel med armatur og spejl
Aflangt badeværelse med badekar
Moderne og stort badeværelse med badekar

Hør mere om Duravit