Oplev Grohe hos os

GROHE er verdens førende indenfor sanitetsløsninger og vi er stolte over at kunne præsentere GROHE produkter for dig i showroomet ved Frede Andersen, hvor vi har et spændende udvalg, som du kan komme forbi og opleve. Vi har igennem mange år været leverandører af GROHE produkter og vi bruger ofte produkter fra GROHE, når vi designer nye badeværelsesløsninger.

Tysk kvalitet og flotte designs

GROHE rimer på kvalitet og unikke designs. Derfor kan du trygt købe GROHE produkter, som både er flotte og som holder i mange år. Derudover, så er GROHE også oftest anvendt af arkitekter til eksklusive projekter verden over, så det er et tegn på at netop GROHEs design og kvalitet er blandt det aller ypperste.

4 brusesæt fra Grohe

Bæredygtig produktion

GROHE har i flere år, arbejdet for at have en mere bæredygtig produktion og i april 2020 opnåede GROHE en Co2-neutral produktion, hvilket er din garanti for at du får kvalitets produkter, uden at gå på kompromis med bæredygtigheden.

Oplev produkterne fra GROHE i vores showroom

I showroomet i Risskov ved Aarhus, har vi et stort udvalg af lækre design produkter fra GROHE, som du kan komme forbi og opleve.
Ligegyldigt om det er en vandhane eller et brusearmatur, så kan du se produkter hos os, da vi altid har et stort udvalg af forskellige GROHE produkter fremme i showroomet, som vi selvfølgelig kan hjælpe med at installere. Så kig forbi hos os, din leverandør af VVS i Aarhus og se vores mange GROHE produkter.

 

Kontakt os idag