Vi forhandler Gustavberg

Gustavberg har et stort udvalg af produkter til badeværelset. Og med deres store fokus på god kvalitet til en skarp pris er et toilet eller andet til badeværelset fra Gustavberg altid et godt valg.

Med over 190 års erfaring med at producere produkter i porcelæn, ved Gustavberg hvad de laver og det kommer også til udtryk i de produkter som de udvikler. Deres store kendskab til markedet og behovet, sikrer at du altid får et godt produkt, der kan dække dine behov. 

Derudover, så er der stor fokus på at skabe produkter som er med til at sikre en mere bæredygtig fremtid, da Gustavberg har udviklet deres egen model for at reducere vores alle sammens udledning til et minimum. Det kan du læse mere om her.

Toiletter fra Gustavberg

Hvis du er på jagt efter et klassisk toilet, så skal du kigge nærmere på udvalget fra Gustavberg. Med stor fokus på hygiejne, har Gustavberg udviklet toiletter som ikke bare gør rengøringen lettere, men som også forbedrer hygiejnen. Hvis det lyder som noget for dig, så skal du kigger efter toiletter med Hygienic Flush. 

 

 

Håndvask med skuffe fra Gustavberg

Få en fuld løsning fra Gustavberg

Ønsker du et badeværelse produkter fra Gustavberg, så kan du både købe armaturer, badekar, vaske, brus og møbler. Det er altså med andre ord nemt at indrette det helt perfekte badeværelse med fokus på kvalitet og den gode pris fra Gustavberg. 

Vores erfarne rådgivere, står klar i shoowromet til at hjælpe dig med at vælge de helt rigtige løsning, så kig forbi og lad os tage en snak om, hvilket Gustavberg produkter du skal vælge til badeværelset.

 

Kontakt os idag