Køb dit næste Hansgrohe produkt i vores showroom

Hansgrohe leverer nogle af de bedste brusere, brusesystemer, bad- og køkkenarmaturer samt køkkenvaske og vi er stolte af at kunne sælge nogle af de unikke produkter ved Frede Andersen VVS.

Lang og traditionsrig historie

Historien bag Hansgrohe går over 100 år tilbage, hvor Hans Grohe startede hans firma i Scwarzwald i Tyskland og lige siden har Hansgrohe været kendt for deres innovative tilgang til deres produkter, som løbende har været under stor udvikling til glæde for os alle sammen. 

Det første produkt der blev udviklet var en bruser i tin, som passede perfekt til det indendørs badeværelse, som var på vej frem i starten af det 19 århundrede. Efterfølgende har Hansgrohe udviklet produktprogrammet, så det også indeholder armaturer til badeværelser og køkkener.

Bruser fra Hans Grohe i sort

Stort udvalg af Hansgrohe armaturer

De flotte og æstetiske armaturer fra Hansgrohe giver hvert badeværelse et unikt udtryk og samtidig så er armaturerne i top kvalitet, så du kan være sikker på at få en vandhane der holder sig flot i mange år frem. 

I vores showroom kan du opleve mange forskellige produkter fra Hansgrohe og vi har mange års erfaring i at rådgive om hvilket produkt der er det helt rigtige til dit behov. 

Med afsæt i tysk kvalitet og de innovative produkter, så er du sikret en god oplevelse når du skal i bad eller have et glas vand fra køkkenhanen. Derfor kan du med fordel altid kigge efter et Hansgrohe produkt, når du skal udskifte enten bruseren, vandhanen på badeværelset eller i køkkenet. 

En virksomhed med fokus på miljøet

Det har i mange år, været vigtigt for Hansgrohe at udvikle produkter, som ikke bruger unødvendigt meget vand, så derfor får du også en af de mest miljøvenlige løsninger, hvis du vælger at købe et produkt fra Hansgrohe. 

Kig forbi vores showroom allerede i dag og bliv rådgivet til at få det helt rigtige Hansgrohe produkt hjem til dig. Vi står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os idag