INR er et svensk møbelhus, der er specialiseret i badeværelser og tilbehør i smagfuldt skandinavisk design.

INR produkter til badeværelset

INR badeværelsesmøbel med spejl
INR mørkt badeværelsesmøbel

INR står for Iconic Nordic Rooms, og det afspejler godt, hvad du kan opnå med deres designs: Badeværelset skal ikke stå tilbage for stuen eller køkkenet, når det kommer til den unikke og stilfulde indretning.

Et bredt sortiment

Sortimentet hos INR dækker alt, hvad du skal bruge for at skabe et badeværelse, der både er lækkert og behageligt at opholde sig i. Armaturer, hylder, håndklædetørrere, brusenicher, spejle og meget mere. 

Og så lægger INR stor vægt på at tilbyde rådgivning og inspiration, du kan have gavn af, når du indretter eller planlægger dit nye badeværelse.

Armaturer, håndklædetørrere og vægtilbehør

Det stilrene og lyse udtryk med blik for detaljer og rene linjer er en af de ting, der med god grund forbindes med skandinavisk eller nordisk design. Og produkterne hos INR er gode eksempler på netop det.

Armaturerne til håndvaske og brusere forener æstetik, funktionalitet og ergonomi på bedste vis, og de passer til alle moderne badeværelsestyper.

Til bruseområdet bør du også kigge på deres håndklædetørrere og de matchende hylder og knager. Det er praktisk brugstilbehør, men det er udført med stor finesse, og den diskrete elegance tilfører noget ekstra til hele badeværelsets udtryk.

Stort og lyst badeværelse med møbler fra INR
Badeværelsesmøbel fra INR med spejl
Brusekabine med lyse klinker

Stort udvalg i brusevægge og skabsmøbler

Opbevaringsmøblerne på badeværelset har stor betydning. Udover at holde orden i håndklæderne, kludene og alt det, vi bruger til daglig, gør de det også nemmere at holde hele rummet rent og skabe plads.

INR har et stort udvalg af både højskabe, vægskabe og vaskeskabe med håndvask. De er slanke og stiligt desginet, og vægskabene fås både med og uden spejle. Farveudvalget er stort og varieret, og der er noget at vælge imellem, uanset hvad du foretrækker til badeværelset.

Brusenichen optager en del plads på de fleste badeværelser. I INR’s store udvalg kun du helt sikkert finde brusevægge, der både afskærmer og indgår harmonisk i rummets design.

Hele badeværelsesløsninger og designs

De forskellige elementer i INR’s serier er gode tilføjelser til badeværelset hver for sig, men de er godt matchede, og det er også oplagt at kombinere dem i forbindelse med større udskiftninger eller ved opbygningen af helt nye badeværelser.

Det kræver både overblik og praktisk indsigt. Og INR gør det nemt at få inspiration og hjælp til hele planlægningsprocessen. På den måde kan du som kunde få mest muligt ud af dit badeværelse, uanset hvilke forandringer, du påtænker i indretningen af rummet.

Vores professionelle rådgivere står klar til rådgive dig om produkterne fra INR. Hør mere om INR produkterne, samt hvordan vi, din leverandør af VVS i Aarhus, kan hjælpe dig med at finde din perfekte INR løsning. Ring eller skriv til os – ellers kig forbi vores showroom og se hør mere om INR.

Mørk marmor badeværelse
Lyst badmøbel fra INR med stort spejl
Badeværelsesmøbel set fra oven.

Hør mere om INR