Vi forhandler Laufen

Få et lækkert badeværelse med de flotte toiletter fra Laufen, som du kan opleve i vores showroom i Risskov. Se åbningstider for showroomet her.

En innovativ virksomhed indenfor baderumsløsninger. 

Igennem 125 år har den schweiziske virksomhed Laufen produceret mange produkter indenfor baderumsløsninger, hvilket gør dem til en af de mest erfarne producenter indenfor eksempelvis toiletter på markedet. Laufens store know-how indenfor sanitetsløsninger, gør at du får et toilet som lever op til alle de ønsker du måtte have og som er af høj kvalitet. Samtidig er det vigtigt for Laufen at være innovative og løbende udvikle de rigtige baderumsløsninger til gavn for alle.

 

Badeværelsesmøbler fra Laufen

Toiletter fra Laufen til enhver smag

Med et bredt produktsortiment kan du med garanti finde dit næste toilet fra Laufen. Vi står i vores showroom klar til at vejlede dig omkring dine behov, så du får den helt rigtige løsning. Vores erfarne rådgivere har stor erfaring og viden indenfor Laufen, så de står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige toilet fra Laufen. 

Schweizisk præcision kommer dig til gavn

Med base i Schweiz har Laufen øje for detaljen og for at lave det helt rigtige produkt, hvor der også er fokus på design, så du som bruger af produkter fra Laufen får det bedste af begge verdener. 

Oplev Laufen produkterne i vores showroom

Vores professionelle rådgivere står klar til at vise dig produkterne fra Laufen i vores flotte showroom, hvor du finder et stort og bredt udvalg af de spændende produkter fra Laufen. Her kan du opleve Laufen produkterne, samt høre mere om hvordan vi, din leverandør af VVS i Aarhus, kan hjælpe dig med at finde din perfekte Laufen løsning. Ring eller skriv til os – ellers kig forbi i vores åbningstider og se vores store udvalg af Laufen produkter.

Kontakt os idag