Oras - oplev det her.

Hos Frede Andersen VVS er vi stolte af at sælge de populære armaturer fra Oras.

Oras har igennem de seneste mange år, været blandt pionererne indenfor berøringsfrie armaturer og det første af sin art blev produceret for over 30 år siden.Vi har igennem mange år været leverandører af GROHE produkter og vi bruger ofte produkter fra GROHE, når vi designer nye badeværelsesløsninger.

Oras vandhaner er blandt de bedste i verden

I 1945 blev Oras grundlagt i Finland og sidenhen har de været med til at udvikle nogle af de mest innovative vandhaner i verden, som har gjort en forskel igennem årene. 

Hos Frede Andersen har vi et stort udvalg af de meget populære vandhaner fra Oras og du kan opleve dem i vores showroom i Risskov, så du kan vælge den helt rigtige vandhane til dit badeværelse eller køkken.

Armatur fra Oras

Populære blandingsbatterier fra Oras

I vores showroom kan du opleve de mange forskellige muligheder for at få det helt rigtige blandingsbatteri fra Oras, som i mange tilfælde vil være et berøringsfrit et af slagsen. 

Oras leverer både blandingsbatterier til brusere, køkkener og på badeværelset, så du kan få det helt rigtige setup med de spændende produkter fra Oras. 

Vi er eksperter i produkterne fra Oras

Hos Frede Andersen har vi igennem mange år forhandlet produkterne fra Oras og vi kan derfor give dig den rigtige rådgivning til at vælge det rigtige produkt fra Oras, hvad enten du er på jagt efter et køkkenarmatur eller en vandhane til badeværelset, så kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige. 

 

Kontakt os idag