Pressalit

Det mest private rum i vores hjem, og i bygninger overhovedet, er badeværelset. Og et godt badeværelse er kendetegnet ved, at vi føler os godt tilpas, når vi er der. Det gælder både rent æstetisk og praktisk.

Et stilfuldt, veldesignet og moderne badeværelse, der er nemt at holde rent, er noget, vi kan værdsætte hver eneste dag. Men tilgængeligheden og funktionaliteten har også stor betydning for, at det føles komfortabelt og trygt.

Pressalit er en dansk virksomhed, der har årtiers erfaring i design og produktion af badeværelsesløsninger og tilbehør, der får alt det til at gå op i en højere enhed. 

Tryg tilgængelighed på badeværelset med Pressalit

Godt design og funktionel indretning, er noget, som alle skal kunne forvente, når de bruger badeværelset. Og Pressalits store udvalg af hjælpemidler til badeværelset er netop med til at gøre det muligt.

I sortimentet finder du alt fra armlæn og støtter til toilettet og ophæng til håndvaske. Fremtrædende i udvalget er også de mange forskellige løftere og højdejusteringer, der gør det nemt og tilgængeligt for alle at bruge badeværelset.

Selvhjulpenhed og tryghed er nøgleord, når det kommer til den personlige pleje på badeværelset. Og netop der kommer de fleksible og tilpassede løsninger til deres fulde ret.

Toiletsæder fra Pressalit på væg

Praktiske lejer og pusleborde

Pressalit dækker også de situationer, hvor selvhjulpenheden ikke helt slår til. For eksempel med praktisk og fleksible pusleborde, der er en stor hjælp til de allermindste og deres forældre. 

Der masser af situationer, hvor besøget på badeværelset ikke foregår stående eller siddende, som vi ellers er vant til, og så er der brug for et leje, som passer til formålet. Det gør de mange smarte skifte- og bruselejer, du finder hos Pressalit. Lejerne findes både i justerbare og fastmonterede udgaver.

Toiletsæder og badeværelsestilbehør

Gennemtænkt design spiller en rolle i alt. Toiletsæder er ingen undtagelse, og det er faktisk der, Pressalits succeshistorie i dansk design begyndte. Med de små detaljer, der gør så stor en forskel.

Udvalget er stort og varieret, og hvis du leder efter et nyt toiletsæde, der bedre passer til netop dine behov og præferencer, er sortimentet her dette helt oplagte sted at kigge.

Funktionaliteten og det enkle og elegante finish præger også alle de andre typer af tilbehør, du kan finde hos Pressalit: Håndklædeknager, hylder til sæber og parfumer, toiletrulleholdere, spejle og sæbedispensers. Det hele er stilfuldt og udstråler tidløs perfektion, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Vores professionelle rådgivere står klar til at vise dig produkterne fra Pressalit i vores flotte showroom, hvor du finder et stort og bredt udvalg af de spændende produkter fra Pressalit. Her kan du opleve Pressalit produkterne, samt høre mere om hvordan vi, din leverandør af VVS i Aarhus, kan hjælpe dig med at finde din perfekte Pressalit løsning. Ring eller skriv til os – ellers kig forbi i vores åbningstider og se vores store udvalg af Pressalit produkter.

Kontakt os idag