QTOO

QTOO er dedikeret til én enkelt ting: Armaturer til badeværelset i allerbedste kvalitet og tidløst, stilsikkert dansk design.

Uanset om du skal udskifte din håndvask eller bruser, eller du skal indrette et helt nyt badeværelse, vil du ikke fortryde et nærmere kig på QTOO’s eksklusive armaturer. 

QTOO samarbejder med designstudiet Hans Thyge & Co, og er selv en del af D LINE A/S, der laver tilbehør og dørgreb til badeværelser med udgangspunkt i den bedste danske designtradition. 

Der er fokus på kvalitet, holdbarhed og bæredygtighed i det grundigt gennemtænkte design, og det lækre finish gør det til en glæde at bruge produkterne.

Gennemført design fra inderst til yderst

Den enkle, diskrete elegance i designet gør, at de kan matche og komplimentere indretningen i næsten alle moderne badeværelser.

Godt design er ikke kun en fryd for øjet. Håndvasken og bruseren er installationer, som vi bruger hver eneste dag. Derfor har QTOO også sørget for, at de føles godt for berøringen. Kvaliteten og det gennemførte finish mærkes tydeligt i håndteringen, og overfladerne er på alle måder behagelige og indbydende.

Armaturerne er udviklet i samarbejde med designstudiet Hans Thyge & Co. Og der er tænkt på selv de mindste detaljer, uden at gå på kompromis med det harmoniske og elegante helhedsindtryk.

QTOO brusearmatur i stål

Rustfrit stål er det helt ideelle materiale

Materialevalget er helt centralt for kvalitetsbevidstheden og det gode design. Alle armaturerne er udført i syrefrit rustfrit stål i den allerbedste kvalitet. Betegnelsen er AISI-316, men det er også kendt som marine-kvalitet på grund af modstandsdygtigheden i våde omgivelser og den lange levetid.

Det er nemt at holde rent, og det eneste, der behøves er sæbe eller et mildt rengøringsmiddel. Det gør det ideelt til badeværelser, hvor renligheden og hygiejnen skal være i top.

Stålet er 100% genanvendeligt i industrien, og det gør til et oplagt valg i moderne byggeri og indretning, hvor bæredygtigheden er i fokus. 

Kvalitet, bæredygtighed og nem vedligeholdelse

QTOO’s produkter har opnået både NSF/ANS161-certificering og GDV-certificering. Det sikrer, at de lever op til alle de kvalitetskrav, der gælder for inventar og byggematerialer, der er i kontakt med drikkevand.

Det rustfrie stål indeholder blandt andet færre tungmetaller end andre materialer, der kan anvendes til produktionen af armaturer.

QTOO’s bæredygtige tankegang afspejler sig også i ønsket om at opnår den optimale vandbesparelse. Luftblanderne i armaturerne begrænser vandforbruget mest muligt, samtidig med at strålerne er faste, konsistente og behagelige.

Vores professionelle rådgivere er klar til hjælpe dig, og fortælle mere om hvordan vi, din leverandør af VVS i Aarhus, kan hjælpe dig med at finde din perfekte QTOO’s løsning. Ring eller skriv til os – ellers kig forbi i vores åbningstider og hør om vores store udvalg af QTOO’s produkter.

Kontakt os idag