Oplev produkter fra Quooker i vores showroom

Godt design dækker alt fra stilfuldt finish og små, lækre forbedringer i detaljerne til udslagsgivende nye opfindelser. Quookers fleksible armaturer, der kan levere optil fem forskellige slags vand, er blandt de få ting, som indeholder alle de elementer.

Med en vandhane fra Quooker kan du løfte hele dit køkken til et højere niveau. Det elegante design kan matche og komplimentere inventaret og hele indretningen i rummet. Armaturet kan samtidig frigøre plads og gøre arbejdet i køkkenet både nemmere og hurtigere.

Øjeblikkeligt kogende vand, eller iskoldt vand eller vand med brus. Alt i den ene og samme hane. Det er moderne effektivitet og komfort, når det allerbedst.

 

Sort Ouooker

Løsninger tilpasset netop dit køkken

Med Quooker kan du skabe netop den armatur-løsning, der passer til dit køkken. 

Fusion-modellerne kan levere alt i en hane, og installeres ved håndvaske i alle køkkener. Med Nordic twintaps og singletaps kan du også få Quooker i to adskilte haner eller i en ekstra hane som supplement til dit eksisterende armatur. 

Der er armaturer til alle stilarter og designs. For eksempel kan du vælge overflader i klassisk rustfrit stål, messing, guld, krom, bruneret messing eller sort.

Hvordan virker det?

I den konkrete daglige betjening adskiller et Quooker-armatur sig ikke fra en helt almindelig vandhane. Selvfølgelig bortset fra, at den kan mange flere ting. Og så er de nyere modeller udstyret med en praktisk børnesikring, så ingen kommer til skade med det kogende vand.

Alle kan få gavn og glæde af at have en Quooker i køkkenet. Det eneste, det kræver, er en tilkobling til vandet og strømmen i huset.

Installationen under vasken afhænger af den Quooker-model, du vælger. Den klassiske udgave med kogende vand kræver en enkelt beholder, med for eksempel tre eller syv liter vand. Den fyldes hurtigt op og er klar igen, hvis beholderen bliver tømt. Koldt vand med eller uden brus kræver en ekstra enhed, der nemt kan installeres ved siden af den anden.

Lyder Quooker som noget for dig, så kig forbi vores showroom hvor du kan opleve Quooker produkterne, samt høre mere om hvordan vi, din leverandør af VVS i Aarhus, kan hjælpe dig med din Quooker installation.

Kontakt os idag