Se Strømberg produkter i vores showroom

Når vi indretter os i hjemmet, er det ikke altid badeværelset, der får mest opmærksomhed. Men Strømberg er et dansk mærke, der fremhæver det, og løfter det til nye højder med sit stilfulde og imødekommende design.

Strømberg har alt til det moderne badeværelse. Fra badekar, spejle og skabe til armaturer og håndklædetørrere.

Stilen er enkel, men samtidig luksuriøs og elegant. Hvad enten du leder efter elementer til enkelte udskiftninger eller et helt nyt badeværelse, har Strømberg helt sikkert noget, du vil finde interessant. 

Den solide kvalitet og det lækre finish kan gøre badeværelset til et rum, der ikke blot er smukt, men hvor det også er rart at være.

Moderne, stilrene badekar

Der er god grund til at fremhæve badekarrene i Strømbergs sortiment. De er synonyme med den diskrete, enkle luksus på badeværelset, som godt håndværk og design kan skabe.

Hvis du vil indrette et lækkert, moderne badeværelse med et badekar, er det et udvalg som dette, du skal kigge på. Formgivningen er enkel, men utroligt varieret, og du kan vælge både fritstående modeller, og typer der passer langs væggen eller i hjørnet, selv i relativt små badeværelser.

De rene linjer og de glatte overflader gør badekarrene nemme at rengøre, så nydelsen og hygiejnen altid er i top.

Elegante armaturer og badtilbehør 

Kvaliteten i et godt badeværelse viser sig blandt andet i armaturerne og det vægmonterede tilbehør. Det er med dem, at vi så at sige bruger badeværelset, og vi betjener dem dagligt. 

Strømbergs udvalg af funktionelle og veldesignede armaturer er en af de ting, der udmærker dem på markedet. Kvaliteten og udseendet er gennemtænkt fra ende til anden, og der er modeller til alle indretningsformer og stilarter. 

Udvalget i materialer og farver spænder vidt, fra blank krom til poleret messing og mat sort. Uanset dine behov og ønsker kan du uden tvivl finde de rette elementer til netop dit badeværele. 

Stilfulde og praktiske badeværelsesmøbler

Møbleringen af badeværelset er mindst lige så vigtig som i hjemmets andre værelser. Alt det, vi bruger til den personlige pleje skal være nemt gå til, og det skal være let at holde orden i rummet.

Elegante skabsløsninger som dem, du finder i Strømbergs sortiment, er netop nøglen til det. Skabene og kommoderne kan placeres selvstændigt ved væggen, eller monteres i forbindelse med spejlet eller håndvasken.

Du kan både vælge lyse eller mørkere farver, stilen er enkel og dekorativ, og møblerne bidrager til hele rummets harmoniske udtryk. 

Oplev Strømberg produkterne i vores showroom

Vores professionelle rådgivere står klar til at vise dig produkterne fra Strømberg i vores flotte showroom, hvor du finder et stort og bredt udvalg af de spændende produkter fra Strømberg. Her kan du opleve Strømberg produkterne, samt høre mere om hvordan vi, din leverandør af VVS i Aarhus, kan hjælpe dig med at finde din perfekte Strømberg løsning. Ring eller skriv til os – ellers kig forbi i vores åbningstider og se vores store udvalg af Strømberg produkter.

Moderne badeværelse med new yorker glas fra Strømberg

Kontakt os idag