Unidrain

Unidrain har udviklet et af de mest innovative og designførende produkter indenfor baderumsriste. Vi forhandler naturligvis disse produkter ved Frede Andersen VVS og kan rådgive dig om den rigtige løsning til dit badeværelse.

Få den rigtige rist til dit badeværelse

Med Unidrains riste til badeværelset, kan du skabe et lækkert badmiljø med mulighed for at placere risten hvor du ønsker. Den kan enten placeres oppe af væggen eller fritstående i rummet – alt afhængig af hvad du ønsker af design i dit badeværelse. 

Vi kan hjælpe dig med at finde ud af hvad den rigtige løsning er for dit badeværelse, da vi igennem mange år har forhandlet produkterne fra Unidrain. 

3 forskellige riste fra Unidrain i sølv, bronze og guld.

Mange forskellige produkter fra Unidrain

Udover de berømte Unidrain riste, så er der også en række andre spændende og unikke produkter fra Unidrain, som kan give dit badeværelse lidt ekstra kant og finesse. 

Blandt andet er det muligt at få en lækker sæbeholder eller en holder til toiletpapiret fra Unidrain. Alt dette kan du opleve i vores showroom i Risskov, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige løsninger fra Unidrain til dit badeværelse. 

Oplev Unidrain i vores showroom

Vores professionelle rådgivere står klar til at vise dig produkterne fra Unidrain i vores flotte showroom, hvor du finder et stort og bredt udvalg af de spændende produkter fra Unidrain. Her kan du opleve Unidrain produkterne, samt høre mere om hvordan vi, din leverandør af VVS i Aarhus, kan hjælpe dig med din Unidrain installation.

Kontakt os idag