Vi er stolte forhandlere af VOLA

I vores showroom beliggende tæt på Aarhus finder du et stort udvalg af de unikke produkter fra VOLA. Her kan du opleve de unikke armaturer og se hvordan design produkterne fra VOLA kan passe ind i dit hjem.

Dansk design igennem mange år

Alle VOLAs produkter er skabt med fokus på detaljen og det danske design. Oprindeligt designede den berømte danske designer Arne Jacobsen de første VOLA armaturer til Nationalbanken i København. Netop samarbejdet med danske designere har igennem årene kendetegnet VOLAs produkter og enkeltheden, som Arne Jacobsen lagde stor vægt på, er stadig en vigtig grundpille i VOLAs design.

Vandhane fra Vola

Bæredygtige designs

Hvis du vælger armaturer fra VOLA, kan du være sikker på at designet er bæredygtigt og holder i mange år. Nogle af de første designede armaturer bruges stadig den dag i dag og det er et tegn på en produkt, som med sit enkle design er tidsløse og derfor er et godt valg til dit kommende projekt.

Produceret lokalt

VOLAs produkter produceres på fabrikken i Horsens og det kræver flere års erfaring at lave de helt rigtige produkter i VOLA stilen. Så hvis du køber produkter fra VOLA, kan du være sikker på at kvaliteten er i ordnet, for det er håndværket bag og det er vigtigt når det kommer til at vælge det rigtige kvalitets armatur.

Skal du have VOLA til dit badeværelse eller køkken?

Vores professionelle rådgivere står klar til at vise dig produkterne fra VOLA i vores flotte showroom, hvor du finder et stort og bredt udvalg af de spændende produkter fra VOLA. Her kan du opleve VOLA produkterne, samt høre mere om hvordan vi, din leverandør af VVS i Aarhus, kan hjælpe dig med at finde din perfekte VOLA løsning. Ring eller skriv til os – ellers kig forbi i vores åbningstider og se vores store udvalg af VOLA produkter.

Kontakt os idag