Faglighed på badeværelset er guld værd

Med hjælp fra Frede Andersen fik familien Nielsen i Højbjerg forvandlet tre rum i underetagen til et funktionelt bryggers og et eksklusivt badeværelse

I en travl hverdag med to fuldtidsjob og fire teenagere var tanken om valg mellem et utal af fliser, håndværkere og sanitet overvældende for Morten Nielsen fra Højbjerg.

Han skulle sammen med sin hustru og teenagerne finde en fremtidssikret planløsning i familiens kælder, hvor de ikke mindst havde brug for et stort badeværelse med plads til alle børnene.

Med ideen til en ny planløsning i kælderen kontaktede de Frede Andersen, som hjalp dem med at få en plantegning op at stå og gav gode råd til valg af de enkelte materialer, så de har fået et stilfuldt slutresultat, hvor den bærende kobberfarve på armaturerne passer til den neutrale gulvløsning og mosaikkerne på væggen.

”Det er guld værd at få faglig sparring fra folk, der ikke laver andet, for de kommer med nogle ideer, som vi ikke selv var kommet på. Vi har selvfølgelig vores mening om, hvad der ser godt ud, men i professionelle hænder er sparring bare mere værd, end man lige tror, når man står midt i det hele med et aftalt budget, men for lidt tid,” siger Morten Nielsen.


Professionel projektledelse sparer tid

Ud over den faglige sparring har han også været glad for, at familien valgte at købe badeværelsesprojektet som en totalentreprise, fordi det har sparret ham for meget tid og bøvl.

”I en travl hverdag er det utrolig dejligt at have en totalløsning, hvor man ikke hele tiden selv skal rykke i håndværkere og forholde sig til større eller mindre problemer. Her kunne vi nøjes med at forholde os til små ændringer eller forslag til forbedringer,” siger Morten Nielsen med henvisning til, at den projektansvarlige hos Frede Andersen har taget sig af alt undervejs – lige fra tegninger til udførelse af alle opgaver fra VVS’ere, elektrikere, murere og tømrere, ligesom han har guidet til de bedste løsninger, efterhånden som badeværelset tog form.

 

Badeværelse med badekar og badmøbel

Det stilfulde badeværelse er blevet ekstra luksuriøst med både en dobbelt bruseniche og et indbygget badekar.


Pris og kvalitet som lovet

Derudover har familien nydt godt af Frede Andersens netværk af samarbejdspartnere og håndværkere. Dels da de skulle vælge gulvfliser og mosaikker, hvor de brugte Flisegalleriet som sparringspartner, og dels undervejs i processen.

”Man kan mærke, at håndværkerne kender hinanden og ved, hvordan det skal foregå, og det giver en god tryghed,” siger Morten Nielsen, der også fremhæver, at både pris og tegninger holdt hele vejen.

”Vi har fået en god, samlet løsning, der har opfyldt de ønsker, vi havde. Det er en stor glæde, at der både var plads og økonomi til at finde en løsning, som alle er glade for – ikke kun teenagerne, men også os selv.”
 

Badmøbel, håndvask og dobbelt bruser
Unikt badeværelse med hvidt badeværelsesmøbel og vandhane i guld
Det valgte familien

 

  • Dansani Calidris badeværelsesmøbler
     
  • Grohe mat børstet kobber armaturer
     
  • Specialfremstillet bruseløsning
     
  • Villeroy & Bock indbygget badekar

Med kreativitet i planløsningen lykkedes det at få plads til alle familiens ønsker i teenagernes nye badeværelse. Den dobbelte bruseniche er specialfremstillet, så den passer præcist til familiens badeværelse.

Går du med tanker om et nyt badeværelse, så kig forbi vores showroom og få inspiration.