Værdifuld vejledning viste vej til drømme­badeværelset

Med grundig vejledning i både idéfase, materialevalg og renoveringsproces har familien Kjærsgaard fået to nye badeværelser, der giver glæde i hverdagen.


Fliser, brusearmatur og toilettype. Lamper, klinker og spejle. Håndvask, gulv og loft.

Der er mange spørgsmål at tage stilling til, når man skal have nyt badeværelse, og mange valg, der skal træffes, før man står med det færdige resultat. 

”Alle beslutningerne har indflydelse på, hvordan det endelige resultat bliver, og uden den rette vejledning bliver det hurtigt tilfældigt, hvad man vælger,” siger Michelle Kjærsgaard, som har fået renoveret to badeværelser i familiens hus i Hinnerup.
 

Vejledning fra A til Z

Derfor investerede familien i en totalløsning hos Frede Andersen, som var med fra A til Z og vejledte lige fra idéfasen, valg af materialer, under renoveringsprocessen og til det færdige resultat.

”Med værdifuld vejledning hele vejen igennem fik vi truffet bevidste valg, som har givet os to badeværelser, der har opfyldt alle vores ønsker, og som vi glæder os over hver eneste dag,” siger hun.

F.eks. betød den grundige vejledning, at brusekabinen og vask endte med at blive placeret det helt rette sted på det store badeværelse, og at der kom en gennemgående stil og linje mellem de to badeværelser, hvor alt interiør – undtagen vasken – er det samme.

 

Toilet og håndvask på nyt badeværelse

Keramikvasken på gæstetoilettet, der er lavet af et familiemedlem fra Frankrig, giver et personligt præg, som familien er glad for.


Nye ideer giver bedre resultat

”Vi var aldrig selv kommet på, at det lille gæstetoilet kunne bære et spejl i hele badeværelses længde lige som på det store badeværelse, men med samme løsning kom det lille rum til at virke væsentligt større,” fortæller Michelle Kjærslund, der også fremhæver vejledningen omkring glastype i brusekabinen, højde på cisternen og maling af vindueskarmen som områder, hvor indretningskonsulenten fik flyttet deres oprindelige ideer til et bedre slutresultat.

”De ideer, man har, bliver forfinede og gjort konkrete med langt flere muligheder, end man tror muligt, når man får den rette vejledning. Når alle detaljer er vendt, bliver man tryg ved sine valg, og på den måde bliver det samlede resultat løftet til et gennemført projekt, end hvis man havde låst sig fast i sine egne ideer,” forklarer hun.
 

Unikt badeværelse med bruser, væghængt toilet og håndvask
Nyt drømmebadeværelse med bruser og badmøbel
Det valgte familien

 

 • ​Dansani skabe calidris, hvid
   
 • Armatur Vola, rustfrit stål
   
 • Bordplade i komposit
   
 • Toilet designet af Philippe Starck
   
 • Speciallavet spejl
   
 • Specialfremstillet bruseløsning

Badeværelserne er – helt efter familiens ønske – blevet enkle, lyse og rengøringsvenlige, hvilket har stor betydning i hverdagen.
Badeværelset oser af velvære og giver et behageligt helhedsindtryk.

Går du med tanker om et nyt badeværelse, så kig forbi vores showroom og få inspiration.