Tag- og facadedækning med respekt for håndværket

Frede Andersen VVS leverer og monterer alt indenfor kobber, zink, blik og skifer.

Vi gennemfører opgaverne med respekt for håndværket og med øje for detaljerne, og vi leverer naturligvis udelukkende flotte, funktionelle og holdbare løsninger. Med udgangspunkt i vores mangeårige erfaring, tilbyder vi kompetent rådgivning fra start til slut. Og i samspil med vores kunder, er vi således i stand, til at levere de mest optimale og tilpassede løsninger, som formår at kombinere det klassiske, gode håndværk med moderne effektivitet og design.

Igennem årene har Frede Andersen VVS blikkenslager-afdeling opbygget en førende position inden for tag – og facadedækning, i materialer som kobber, zink, blik og skifer.

Fra det integrerede værksted på Sindalsvej varetager vi både store og små opgaver, for såvel private som for erhvervskunder.

Specialopgaver løser vi naturligvis også

Vores blikkenslagere har stor erfaring med at varetage specialopgaver, som oftest kræver, at samtlige fagdiscipliner indenfor feltet bliver taget i brug. Du kan med fordel lægge vejen forbi vores Butik og Showroom, hvor vi kan vise dig en række praktiske eksempler på vores arbejde med netop disse materialer. Så hvad end det gælder zink, kobber, aluminium – eller skifertage, tagrender og nedløb, kviste eller skorstens inddækninger, og hvad end du blot skal have skiftet en enkelt lille del, eller om du skal have foretaget en total tagrenovering, så står Frede Andersen VVS til rådighed i hele landet.

Skulle du være i tvivl om, hvordan materialerne hver især kan gavne netop dit projekt, så tager vi gerne en uforpligtende og rådgivende snak om de mange muligheder.

 

Kontakt os idag