BWT Blødgøringsanlæg

Hvis du ønsker længere levetid på dine hårde hvidevarer, så skal du overveje at få installeret et BWT anlæg derhjemme.

Få kalkfrit vand derhjemme og forlæng levetiden på dine hårde hvidevarer

Hvis du bor i et område, hvor der er meget kalk i vandet også kaldet hårdt vand, så kan du med fordel få installeret et BWT anlæg. 

Fordelene ved at have et blødgøringsanlæg, som fjerner kalk fra vandet er at dine hårde hvidevarer holder længere og det er derfor en god investering at sørge for at rense vandet for kalk.

 

Et blødgøringsanlæg er godt for miljøet

Hvis du oplever hårdt vand i hjemmet, så betyder det også at du eksempelvis skal bruge mere sæbe for at vaske dit hår og det samme gælder for tøjet. Sæbe er ikke godt for miljøet, så hvis du kan spare på sæben, gør du samtidig noget godt for miljøet. 

Men samtidig så skal du ikke fjerne alt kalken fra vandet, fordi gør du det, så øger du risikoen for korrosion i rørene, hvilket betyder at de bliver nedbrudt.

Undgå at kigge på kalk hver dag

Nogle af de mest synlige problemer ved for meget kalk i vandet, er at det sætter sig på fliserne i badeværelset, så de løbende skal gøres rene, for at se pæne og ordentlige ud. 

Med et blødgøringsanlæg, kan du slippe for at gøre fliserne rene så ofte, som du måske gør det i dag. Derudover, så bliver det også væsentligt nemmere at undgå kalk på glassene, som får dem til at se brugte ud. Så der er masser af gode grunde til at vælge at få installeret et anlæg fra BWT.

Hvad koster det at have et blødgøringsanlæg?

Det er desværre ikke gratis at have et BWT anlæg installeret derhjemme, men investeringen kan hurtigt være tjent hjem, når du ikke skal skifte dine hårde hvidevarer så ofte, som tilfældet er i dag. 

Et BWT anlæg kører på strøm og du skal forvente en mindre omkostning hver måned til at holde det kørende, men besparelsen er i lang de fleste tilfælde hurtigt tjent hjem. 

Sådan installerer du et BWT anlæg derhjemme

Hvis du ønsker at få et hjem med mindre kalk i hjemmet, så kan du tage fat i os ved Frede Andersen VVS, som gerne rådgiver dig om det rigtige anlæg til dit behov. Vi hjælper også gerne med opsætningen af anlægget, så det bliver opsat korrekt og den korrekte mængde kalk bliver doseret via blødgøringsanlægget.

Kontakt os idag