To hvide håndvaske på badeværelse i Aarhus

Få inspiration til nyt badeværelse i Aarhus

Et badeværelse er et af de vigtigste rum i hjemmet. Uanset om du renoverer, bygger nyt eller måske udvider dit hjem eller din arbejdsplads med et ekstra bad, er der masser af ting, der skal tages stilling til, og vigtige valg, der skal træffes.

Hos Frede Andersen VVS står vi klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit nye badeværelse i Aarhus. Vi bygger badeværelser helt fra bunden, og med vores mange års erfaring og ekspertise i højsædet kan du være sikker på at vellykket resultat.

Hvad er værd at tage stilling til i dit nye badeværelse?

Når du bygger et nyt bad fra bunden, er der utroligt mange ting at tage stilling til.

 • Størrelse - bygger du dit nye badeværelse i Aarhus op helt fra bunden, skal du som det første tage stilling til, hvor stort det skal være. Antallet af kvadratmeter er afgørende for, hvordan du bedst indretter dit rum.
   
 • Ombygning - er dit nuværende rum for stort eller for småt, kan det være en løsning med en ombygning, der kan skabe de bedste rammer for dit nye badeværelse. En ombygning kan være alt lige fra en udvidelse af rummet til en ekstra skillevæg, der kan adskille bad og toilet.
   
 • Gulvvarme - hele fundamentet for dit badeværelse er gulvet. Inden du bygger, vil du derfor skulle tage stilling til, om du ønsker gulvvarme til opvarmning af dit rum. Gulvvarme giver en jævn og behagelig fordeling af varmen i hele rummet, og derfor er det et populært valg for mange, der skal bygge nyt fra bunden.
   
 • Energioptimering - inden du bygger nyt, er det altid en god idé at overveje en energioptimering af dit badeværelse. På den måde kan du spare penge i det lange løb, mens du samtidig skåner klimaet. Du kan energioptimere dit badeværelse i Aarhus ved at overveje varmekilde, vandforbrug og belysning.
   
 • Opbevaringsplads - overvej allerede nu, hvor meget opbevaringsplads, du har brug for. Hvor meget skabsplads ønsker du, og skal du have ekstra hylder, en kommode eller et andet badeværelsesmøbel i dit nye badeværelse? Rigeligt med opbevaringsplads er den bedste måde at få skabt orden og redelighed i dit bad.
Badeværelse med bruser og vask i Aarhus

Find dit næste badeværelsesmøbel, armatur og spejl gennem os

Når du har fundamentet på plads i dit badeværelse i Aarhus, er det næste skridt at tænke design og indretning. Her er det detaljen, der gør hele forskellen. Derfor tilbyder vi hos Frede Andersen VVS et stort udvalg af møbler og tilbehør, så du kan give dit nye bad kant og personlighed.

I vores showroom kan du finde masser af inspiration til badeværelsesmøbler i forskelligt træ, armaturer i alle former og størrelser, spejle og meget andet.

 • Møbler til opbevaring - du finder med stor sandsynlighed dit næste badeværelsesmøbel hos os. Vi forhandler både højskabe, vaskeskabe og hele sæt, så du kan få masser af opbevaringsplads i matchende design. Uanset om du foretrækker skuffer, hylder eller skabe, finder du det her hos os.
   
 • Armaturer - vores udvalg af armaturer spænder mellem berøringsfrie og almindelige modeller, brede eller smalle design. Mulighederne er uendelige. Vær samtidig opmærksom på, at vi forhandler armaturer i flere farver, heriblandt børstet bronze, matsort eller mathvid.
   
 • Brusekabiner og badekar - uanset om du er til et praktisk brusebad eller et afslappende karbad, kan du finde både badekar og brusekabiner i vores udvalg af interiør til badeværelset. Brusekabiner kan fås med et væld af armaturer til og forskellige facader, mens badekar fås i flere forme, der kan få dit badeværelse i Aarhus til at skille sig ud.
   
 • Spejle - form og størrelse er de to væsentligste ting, når du vælger dit nye spejl til badeværelset. Et stort spejl gør det nemt at sætte håret, lægge make-uppen eller barbere skægget. Ønsker du et badeværelse med to håndvaske, kan du med fordel investere i to runde spejle eller ét langt, horisontalt spejl.
Nyt design
Et nyt toilet kan give dit badeværelse et friskt og moderne pust, hvis du ønsker at have en anden stil i dit rum. Et væghængt toilet egner sig særligt til små badeværelser, da de fylder mindre og har en lethed og elegance over sig. Ønsker du derfor at udvide dit hjem med et ekstra badeværelse, kan et væghængt toilet være et bud på en smart løsning, som giver dit badeværelse en ekstra lækker finish. 

Vi tilbyder en totalløsning for dit nye badeværelse i Aarhus

Det kan virke uoverskueligt at skulle bygge et nyt badeværelse helt fra bunden. Men hos Frede Andersen VVS har vi gjort det så nemt for dig som muligt at kunne planlægge og bygge dit badeværelse præcis, som du ønsker det. I vores badeværelses showroom i Aarhus tilbyder vi blandt andet:

 • 3D-tegninger - vores dygtige badkonsulenter står klar til at guide dig. Med 3D-tegninger kan du nemt visualisere dit nye badeværelse og se, hvordan forskellige løsninger sætter præg på rummet. Prøv dig frem med forskellige farver, møbler og design, indtil du finder en løsning, der passer dig.
   
 • Professionel rådgivning - vi har mange års erfaring med at hjælpe både privat- og erhvervskunder med de bedste løsninger inden for indretning af badeværelse i Aarhus. Vi kan derfor vejlede dig om alt lige fra energiløsning til en optimering af indretningen, så du kan få mest muligt plads.
   
 • Totalløsning inden for bad - når du bygger dit badeværelse fra bunden, involverer det mange fagområder og specialister. Derfor tilbyder vi hos Frede Andersen VVS en totalløsning, hvor vi er tovholdere for hele dit projekt. Det involverer bl.a. kontakt med leverandører, kvalitetstjek og opfølgning, så du er sikret et nyt bad i den bedste kvalitet.

Besøg os i vores showroom

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i dit nye badeværelse i Aarhus? Udover vores katalog har vi også en butik og et fysisk showroom i Risskov. I vores showroom får du mulighed for at møde vores konsulenter, ligesom du også får lejlighed til at finde inspiration til armaturer, sanitet og tilbehør til dit rum.

Når du kigger forbi vores showroom, kan du få en bedre fornemmelse af vores møbler og indretningsforslag. Tag et kig rundt, mærk materialerne og se på varerne. Alt dette giver dig en god føling med, hvad der vil egne sig, når du skal indrette dit personlige badeværelse.

Du er velkommen til at kontakte os allerede nu, så vi i fællesskab kan designe dit nye badeværelse i Aarhus præcis, som du har drømt det.

Lignende artikler

Find mere inspiration til dit nye badeværelse her

Få et grønnere hjem

Få et grønnere hjem

Bliv klogere på, hvordan du kan spare penge på dit energiforbrug og samtidig skåne miljøet med nye, grønne løsninger.

Kontakt os idag